Nieuws

Deze week in Libelle…

print

In gesprek gaan met degene die je onrecht heeft aangedaan… sommige slachtoffers hebben er baat bij.  Via bemiddeling kun je dat op een veilige manier doen.

Collega Evelyn Goeman vertelt: “Bemiddeling gaat niet per sé over vergeven, vergeten en verzoenen.  Je kunt als slachtoffer ook bemiddeling aanvragen als je een schadevergoeding wilt en je wilt bespreken hoe je die het snelst krijgt.  En je kunt ook bemiddeling aanvragen als je wilt spreken over het verbreken van alle contact.”

LIB_4917_022_REG_REPO90

LIB_4917_023_REG_REPO90

LIB_4917_024_REG_REPO90

LIB_4917_025_REG_REPO90

 

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts

Op de website van Moderator vzw worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt (in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming). Indien u kiest om niet gevolgd te worden op deze website, wordt er een cookie bewaard in uw browser om uw keuze te onthouden gedurende 1 jaar. Ik ga akkoord, Ik wil niet gevolgd worden
877