Nieuws

Eindevaluatie “Achter de Spiegel”

print
De projectfase van “Achter de Spiegel” loopt ten einde. Wat hebben we kunnen bereiken tijdens dit project? Wat waren de bevindingen van de slachtoffers en daders die hebben deelgenomen aan “Achter de Spiegel”? En hoe moet het nu verder?

Op 21 november 2017 organiseren we de eindevaluatie van het project “Achter de Spiegel”, waarop we een antwoord willen bieden op deze vragen.

Meer informatie:

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts

Rondom Prison

Met ‘Rondom Prison’ (een initiatief van Vormingplus Midden en Zuid West-Vlaanderen)...
Op de website van Moderator vzw worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt (in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming). Indien u kiest om niet gevolgd te worden op deze website, wordt er een cookie bewaard in uw browser om uw keuze te onthouden gedurende 1 jaar. Ik ga akkoord, Ik wil niet gevolgd worden
899