Nieuws

Jaarverslag 2015

print

In het jaarverslag van 2015, het laatste vanuit Suggnomè vzw, stellen we u graag het globale bemiddelingsplaatje voor Vlaanderen voor op basis van de jaarcijfers.
Vervolgens worden de provinciale diensten nader bekeken. Naast de lokale cijfers worden hier ook de structurele bemiddelingsactiviteiten toegelicht, en zal blijken dat er naast het uniforme aanbod voor bemiddeling dat bestaat in Vlaanderen, er toch lokale eigenheden zijn.
Tot slot reflecteren medewerkers en externen over de bemiddelingspraktijk en vindt u getuigenissen over het herstelfonds terug.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts

Op de website van Moderator vzw worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt (in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming). Indien u kiest om niet gevolgd te worden op deze website, wordt er een cookie bewaard in uw browser om uw keuze te onthouden gedurende 1 jaar. Ik ga akkoord, Ik wil niet gevolgd worden
869