Nieuws

Jaarverslag en blik op 2016

print
Zoals elk jaar: een terugblik op onze activiteiten, lokaal en bovenlokaal, in de bemiddelingsdiensten en op staf-en forumniveau.

We geven cijfers, analyses, interviews en veel meer interessant materiaal.  Een uitgebreid jaarverslag voor de meerwaardezoeker, een krantje met artikels voor onderweg.  We vertellen zelf, maar laten ook onze partners en cliënten aan het woord!

Veel leesplezier.

Vragen, reacties en suggesties zijn steeds welkom op dit mailadres.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts

Op de website van Moderator vzw worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt (in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming). Indien u kiest om niet gevolgd te worden op deze website, wordt er een cookie bewaard in uw browser om uw keuze te onthouden gedurende 1 jaar. Ik ga akkoord, Ik wil niet gevolgd worden
891