Lopende projecten

Project: Achter de spiegel

“Achter de spiegel” wil slachtoffers en daders, die niet bij hetzelfde misdrijf betrokken zijn, de kans geven elkaar te ontmoeten en in groep met elkaar in gesprek te gaan.

Meer weten: klik hier 

 

Project: Verkeer

In maart 2017 startte een Europees Project rond de rechten van verkeersslachtoffers.  Rondpunt is de coördinator van het project.  Moderator en Linc (KU Leuven) zijn partners.  De aanleiding voor dit project was de Europese richtlijn 2012/29 die ook aan slachtoffers van verkeersongevallen en hun omgeving bepaalde rechten toekent.  Het project heeft 3 grote thema’s : toegang tot informatie en ondersteuning, herstelrecht en bemiddeling in verkeersongevallen en –overtredingen en interdisciplinaire samenwerking.

Meer weten: klik hier

Op de website van Moderator vzw worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt (in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming). Indien u kiest om niet gevolgd te worden op deze website, wordt er een cookie bewaard in uw browser om uw keuze te onthouden gedurende 1 jaar. Ik ga akkoord, Ik wil niet gevolgd worden
871