Nieuws

Jaarverslag Moderator vzw 2019

Beste lezer,

Met veel genoegen presenteren we u via deze weg ons jaarverslag.

Zoals de afgelopen jaren hebben we opnieuw geprobeerd om u op een fijne, uitnodigende en onderhoudende manier kennis te laten maken met de activiteiten van Moderator vzw.

Zo krijg je van ons 3 documenten voor de prijs van 1:

Onze jaarkrant met fijne artikels van bemiddelaars en samenwerkingspartners, mooie foto's en verrassende interviews.

De jaarposter: in 1 oogopslag alles wat je moet weten over Moderator vzw in 2019 (kleine tip: erg geschikt voor het versieren van WC-ruimtes!)

De jaarfiches: Lokaal maakten de bemiddelaars een kort overzicht van bemiddelingswerk, structurele activiteiten en vooruitblik naar 2020. We bundelden de fiches in 1 handig overzichtsdocument.

Tot slot kan je hier ook nog een wat uitgebreider cijferoverzicht terugvinden.

SAMENSPRAAK: Ben jij als betrokkene bij een verkeersongeval op zoek naar dialoog met anderen?

Ben jij als betrokkene bij een verkeersongeval op zoek naar dialoog met anderen? Heb je de behoefte om je verhaal te delen? Om met andere betrokkenen te spreken over wat jou overkomen is? Ben je hierin als burger van onze samenleving geïnteresseerd?

Dan is de dialooggroep van het project Samenspraak misschien wel iets voor jou!

Moderator - Forum voor herstelrecht en bemiddeling en Vlaamse Stichting Verkeerskunde organiseren in oktober 2020 een derde dialooggroep, deze keer regio Sint-Niklaas.

Interesse?

Meer info vind je via: http://moderator.be/samenspraak/ en https://vimeo.com/336971668

Inschrijven kan via http://moderator.be/inschrijven-samenspraak-verkeer/en samenspraak@moderator.be

Meer info: www.moderator.be/samenspraak

#bloomforchange: samen tegen seksueel geweld

Samen als front tegen seksueel geweld: Moderator Forum voor herstelrecht en bemiddeling vzw is trotse partner van #bloomforchange. Omdat de strijd tegen seksueel geweld prioriteit is. Omdat de slachtoffers onze steun verdienen. Omdat wij de verandering zijn. Laat ons samen groeien en onderteken de actiepunten op www.bloomforchange.be. #bloomforchange

https://vimeo.com/417234441

Enquete Samenspraak: help je ons?

Beste allen,

Moderator vzw nodigt u uit om deel te nemen aan een onderzoek omtrent het project Samenspraak, waarbij gespreksgroepen worden georganiseerd tussen daders en slachtoffers van misdrijven en veroorzakers en slachtoffers van verkeersongevallen. De online enquête wil in kaart brengen hoe deze gespreksgroepen door de bevolking en betrokkenen worden onthaald. 

Mogen wij een warme oproep doen om deel te nemen aan dit onderzoek en onderstaande link te delen met familie, vrienden en collega's?

https://forms.gle/DqSKNx1Twxu2bNjV9

Wij danken u alvast van harte voor uw deelname!

Corona Covid-19 maatregelen: samen solidair

Vanuit Moderator vzw nemen we deze Coronacrisis erg au serieux en proberen we er mee voor te zorgen dat het virus zich niet (te snel) verder verspreidt!

Hierdoor zullen onze kantoren tot nader order gesloten zijn, zullen onze medewerkers veelal telewerken en zullen wij geen bemiddelingsgesprekken meer organiseren waarbij fysiek contact vereist is.

De (bemiddelings)diensten van Moderator vzw blijven wel bereikbaar voor mensen met bemiddelingsvragen of andere vragen naar herstelrechtelijke dialoog. Onze medewerkers zijn de volgende weken telefonisch en via mail bereikbaar tijdens de permanentieuren van 9u tot 12u.

Samen met u gaan we op zoek hoe en wanneer we het best tegemoet kunnen komen aan uw (bemiddelings)vragen.

We hopen op uw begrip voor deze uitzonderlijke omstandigheden.

Info en contact voor vragen

www.moderator.be

info@moderator.be of via een mail naar de lokale bemiddelingsdiensten

016 22 63 88 of via de telefoonnummers van onze lokale bemiddelingsdiensten