Nieuws

Vacatures Moderator

Momenteel zijn er binnen Moderator 2 openstaande vacatures voor bemiddelingsprofielen te Brussel en Antwerpen. Alle info, vind je hier.

Reageren kan t.e.m. 10 januari 2019. 

Vacature projectmedewerker Leuven Restorative City

Voor de snelle beslissers!

Voor het actie-onderzoeksproject ‘Leuven Restorative City’ zijn een aantal Leuvense partners, (waaronder Moderator) op zoek naar een projectmedewerker (80%) voor de periode 1.02.-31.12.2019. Het betreft de verderzetting van een project dat vorig jaar werd opgestart en dat een breed samenwerkingsverband bevat tussen een aantal Leuvense organisaties en diensten die zich allen engageren voor het helpen ontwikkelen en implementeren van de principes van een ‘verbindende’ stad in het omgaan met conflicten, vormen van onrecht en dreigende polarisering.

Vacature Leuven Restorative City

Nieuw telefoonnummer voor Bemiddelingsdienst Vlaams-Brabant | afdeling Leuven

Beste,

Moderators' Bemiddelingsdienst Vlaams-Brabant | afdeling Leuven (gehuisvest te Heverlee) is voortaan bereikbaar op een nieuw telefoonnummer, namelijk: 016/ 17 08 00

Het adres, de GSM-nummers van de bemiddelaars en e-mailadressen blijven ongewijzigd.

Onze collega’s van ALBA Bemiddelingsburo behouden het oorspronkelijke nummer 016/27 20 20.

 

Minister Geens loopt voor Moderator

Naar aanleiding van de Warmste Week, loopt minister van Justitie, Koen Geens, tijdens de Warmathon te Leuven,  samen met 22 kabinetsmedewerkers en collega's van CD&V Leuven ten voordele van Moderator.  Op die manier ondersteunt hij onze werking en zet hij mee zijn schouders onder ons herstelrechtelijk gedachtegoed.

Wij zijn fier en voelen ons vereerd!

'Warmste Week'-actie Moderator: Koop T-shirt en badge 'Just keep talking' tvv Limburgs kankerfonds

In samenwerking met het 'Ministerie van unieke zaken' ontwierp Moderator een t-shirt (en badge) tvv het Limburgs kankerfonds. Wie ons goed doel wil steunen, kan nog tot 18 december 2018 een t-shirt of badge bestellen!