Nieuws

Trefdag: de brug tussen herstelrecht en samenlevingsopbouw, onderwijs en socio-cultureel vormingswerk: wat kunnen we van elkaar leren?

print

Wil je in gesprek gaan over ‘hoopverlening’, de discussie aangaan over hoe op scholen meer herstelgericht gewerkt kan worden? Wil je te weten komen hoe de herstelgerichte aanpak werkt in Wijkacademie Molenbeek… of wil je het verhaal van Roodkapje aan de lijve ondervinden, maar dan vanuit het perspectief van de Wolf. Wil je te weten komen hoe er met slachtoffers, daders en burgers gewerkt wordt vanuit het socio-cultureel vormingswerk, of hoe een stad meer ‘restorative’ georganiseerd kan worden? 

 
Hou dan zeker donderdag 23 november 2017 vrij in je agenda, want dit zijn nog maar enkele thema’s die aan bod zullen komen tijdens onze jaarlijkse trefdag. Dit jaar is het thema: de brug tussen herstelrecht en samenlevingsopbouw, onderwijs en socio-cultureel vormingswerk: wat kunnen we van elkaar leren?
Wil je ontmoeten, inspireren en ervaringen delen?  Binnenkort vind je hier meer info rond het definitieve programma en de inschrijvingsmodaliteiten.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts

Herstel kleurt kunst

In de gevangenis van Beveren is afgelopen weekend een 300 vierkante meter grote graffititekening...
Op de website van Moderator vzw worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt (in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming). Indien u kiest om niet gevolgd te worden op deze website, wordt er een cookie bewaard in uw browser om uw keuze te onthouden gedurende 1 jaar. Ik ga akkoord, Ik wil niet gevolgd worden
1097