praktisch

PRAKTISCHE INFO

De trefdag is een dag van ontmoeting, wederzijdse inspiratie en verbinding en staat open voor iedereen met interesse in herstelrecht en bemiddeling.  

Voor de deelname aan deze trefdag werken we met quota (totaal: 140 deelnemers). We houden hierbij rekening met de organisatie en regio van waaruit u wenst deel te nemen. We doen dit om een zo divers mogelijk publiek (één van onze doelstellingen) de kans te geven deel te nemen aan deze dag. Hierdoor zou het kunnen dat u op een wachtlijst terechtkomt. We proberen zo transparant en snel mogelijk te communiceren of u al dan niet kan deelnemen. Met dank voor uw begrip!

We kijken er alvast naar uit zoveel mogelijk mensen te ontmoeten op 23 november!

Wanneer?

  • Datum: donderdag 23 november 2017
  • Start: 9:00 (ontvangst vanaf 8:30)
  • Einde: 17:00 (met aansluitend receptie)

Waar?

  • Locatie: Dirk Boutsgebouw (VAC Leuven), Diestsepoort 6 -3000 Leuven. VAC Leuven is prima bereikbaar. Op hun website  vindt u alle info over toegankelijkheid en bereikbaarheid.

Hoe?

  • Inschrijven kan hier
  • Kostprijs bedraagt 40 EUR (incl. 2 pauzes + lunchbuffet + receptie)
  • Inschrijvingen zijn pas definitief na bevestiging en betaling

 

*Voor magistraten, gerechtelijke stagiairs en personeelsleden van de rechterlijke orde zal het Instituut voor Gerechtelijke Opleiding (IGO) de inschrijvingskosten ten laste nemen. Voor zij die zich inschrijven, maar niet effectief aanwezig zijn, zal het IGO de eventuele kosten echter niet ten laste nemen. Vervanging door een collega is evenwel toegestaan.

 

Op de website van Moderator vzw worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt (in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming). Indien u kiest om niet gevolgd te worden op deze website, wordt er een cookie bewaard in uw browser om uw keuze te onthouden gedurende 1 jaar. Ik ga akkoord, Ik wil niet gevolgd worden
869