Nieuws

Verder na een verkeersongeval? Contact met de ander helpt.

print
Onze Nederlandse collega’s van Perspectief Herstelbemiddeling lanceren een mooie video, met twee getuigenissen over bemiddeling na een verkeersongeval.  Omdat we bij Moderator op erg gelijkaardige manier aan de slag gaan, is dit ook voor onze praktijk een erg mooi instrument!

Bedankt ‘Perspectief Herstelbemiddeling’!

Twee ervaringen van herstelbemiddeling na een verkeersongeval. Sharon werd op haar scooter aangereden. Ruim een jaar later is ze eraan toe om via Perspectief in gesprek te gaan met de veroorzaker van het ongeval. Marco is vrachtwagenchauffeur. Hij veroorzaakt een zwaar ongeval, waardoor iemand overlijdt. Onder begeleiding van een bemiddelaar van Perspectief gaat hij met een van de slachtoffers in gesprek.

Bekijk de video hier.

Verder na een verkeersongeval – Contact met de ander helpt.

www.perspectiefherstelbemiddeling.nl

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts

Op de website van Moderator vzw worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt (in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming). Indien u kiest om niet gevolgd te worden op deze website, wordt er een cookie bewaard in uw browser om uw keuze te onthouden gedurende 1 jaar. Ik ga akkoord, Ik wil niet gevolgd worden
949