Nieuws

Vacature onthaalmedewerker

print

Moderator Forum voor herstelrecht en bemiddeling vzw -kortweg Moderator vzw- is een organisatie die in heel Vlaanderen en Brussel bemiddelt tussen slachtoffers en meerderjarige daders van misdrijven en mensen uit hun context. Moderator vzw ondersteunt iedereen die na een misdrijf of een ongeval op zoek is naar dialoog met andere betrokkenen en doet dit vanuit de idee dat dit contact, vanuit eigen kracht, helpt om tot individueel herstel te komen. Moderator vzw draagt deze bemiddelingservaringen uit naar zoveel mogelijk mensen en instanties zodat zij mee hun schouders zetten onder deze herstelrechtelijke aanpak die zorgt voor meer verbinding in onze samenleving.

We werken met drie teamclusters: Antwerpen, Vlaams-Brabant-Limburg en Oost- en West-Vlaanderen. Drie onthaalmedewerkers zorgen samen voor het onthaal van mensen die bellen of mailen met vragen over bemiddeling. Zij werken elk met focus op één cluster.

Wij zoeken een onthaalmedewerker voor de cluster Oost- en West-Vlaanderen. De standplaats is Kessel-Lo, maar de onthaalmedewerker verplaatst zich soms naar Kortrijk, Dendermonde en Gent, waar de bemiddelaars actief zijn.

Moderator vzw zet in op een divers personeelsbestand om zo de organisatieopdracht breed in te zetten en een groter doelpubliek te bereiken.


Alle info over de job en ons aanbod vind je hier.

Solliciteren kan ten laatste tot donderdag 21 maart 2024 om 12u.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts