Trefdag 2017

TREFDAG 2017: Building bridges tussen herstelrecht, onderwijs, samenlevingsopbouw en socio-cultureel vormingswerk

Op 23 november 2017 organiseert Moderator Forum voor herstelrecht en bemiddeling opnieuw zijn jaarlijkse TREFDAG.

Een dag vol ontmoeten, wederzijds inspireren en verbinden

‘Building bridges’ tussen herstelrecht, onderwijs, samenlevingsopbouw en socio-cultureel vormingswerk

 

Dit jaar willen we dus graag, in navolging van ons eigen ‘Verrekijker-project’, de brug slaan tussen verschillende contexten, m.n.: herstelrecht, onderwijs, samenlevingsopbouw en socio-cultureel vormingswerk.

Op al deze terreinen wil men mensen in hun kracht zetten.  Vaak wordt hierbij ook de bredere context betrokken; wordt er met groepen gewerkt; wordt er samen naar oplossingen gezocht; … Maar toch blijft ieder vaak op zijn eigen eiland, waardoor de krachten elkaar niet altijd versterken en het maatschappelijk signaal niet gehoord wordt.

Daarom deze dag:  Wat kunnen we van elkaar leren, hoe kunnen we elkaar nog meer inspireren? Hoe zorgen we ervoor dat we elkaar beter leren kennen? Hoe zorgen we voor een meer gezamenlijk onderbouwd draagvlak? Welke principes en methodieken hanteren we in ons dagelijks werk?  Wat is verrassend nieuw, en/of wat is verrassend gelijkend?

Kom dus mee luisteren en praten, kom je ervaring delen en voedt de discussies.  Dit is geen dag van ‘éénrichting’ kennisoverdracht, maar wel van ‘veelrichtingen’-ontmoeting.

 

Via de balkjes bovenaan deze pagina, vind je alle info m.b.t. de trefdag!

Wacht niet te lang om in te schrijven, de plaatsjes zijn beperkt! Graag ontvangen we je inschrijving ten laatste op zondag 5 november 2017.  Je inschrijving is pas definitief, na bevestiging door ons en ontvangst van je inschrijvingsgeld.

 

 

 

 

 

Op de website van Moderator vzw worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt (in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming). Indien u kiest om niet gevolgd te worden op deze website, wordt er een cookie bewaard in uw browser om uw keuze te onthouden gedurende 1 jaar. Ik ga akkoord, Ik wil niet gevolgd worden
851