Nieuws

22.02.23 Europese dag van het slachtoffer

print

Video: bekijk hier


Op deze dag brengen we de verschillende organisaties extra onder de aandacht die zich bezig houden met #slachtofferzorg.Vanuit Moderator brengen wij mensen na een ingrijpende gebeurtenis met elkaar in contact. Vragen stellen en antwoorden kunnen geven,, helpt vaak. Het lucht op, geeft meer inzicht, brengt rust, geeft terug grip: Zowel voor slachtoffer, dader , veroorzaker als samenleving.
Niet enkel iedere organisatie apart, maar ook een hechte samenwerking van partners staat iedere dag klaar om samen een goede slachtofferzorg waar te maken. Ben je niet zeker of je bij de juiste dienst bent? Dan bekijkt ieder van ons graag waar jij het best terecht kan met je vragen.Contacteer ons, of neem een kijkje op www.slachtofferzorg.be voor informatie op juridisch, praktisch en emotioneel vlak. Samen gaan we op weg.


In samenwerking met @Centrum.Algemeen.Welzijnswerk @moderatorvzw @vertrouwenscentrumkindermishandeling @jeugdzorgemmausantwerpen @parketantwerpen @agentschapjustitieenhandhaving @imeldaziekenhuisbonheiden @azsintmaarten @zorgcentrumnaseksueelgeweld @PolitiezoneRivierenland @belgianfederalpolice @politiezoneheist @lokalepolitielier @pzbodukap @FamilyJusticeCenter

Productie door Peter Van Keer vnkr.studio

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts