Nieuws

Deelnemen aan een dialooggroep ‘seksueel grensoverschrijdend gedrag’?

print

In het najaar van 2023 organiseren we in regio Antwerpen (i.c. Mechelen en Hoogstraten) twee dialooggroepen rond het thema seksueel grensoverschrijdend gedrag.

Hieronder vind je alle concrete info over het project alsook de exacte data en plaats. We zijn momenteel al gestart met de eerste intakes voor beide groepen.

Aarzel dus niet om als professionele partner cliënten (slachtoffers, plegers), context van cliënten of geïnteresseerde burgers aan te melden. Ben je zelf betrokken bij seksueel grensoverschreidend gedrag of ben je als burger geïnteresseerd om deel te nemen aan een dialooggroep? Je kan zeker ook rechtstreeks contact opnemen.

Twijfel je? Bel ons dan even op 0478/26 17 37 of stuur een mailtje naar hilde.vanlommel@moderator.be

Misschien is het goed om te weten dat kandidaten eerst telefonisch worden gecontacteerd. Daarna worden zij uitgenodigd voor een gesprek waarin ze uitleg krijgen over de inhoud van de avonden en over onze manier van werken. Op dat moment komen ook je noden en verwachtingen aan bod. Na het kennismakingsgesprek brengen we de kandidaat op de hoogte of hij/zij/hen al dan niet kan deelnemen aan de gespreksgroep.

Meer info over herstelgerichte dialooggroepen vind je hier: https://moderator.be/samenspraak/Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts