Nieuws

GEZOCHT: Medehuurder bemiddelingsdienst Antwerpen

print
Moderator is een erkende bemiddelingsdienst (vzw), die op een duurzame manier omgaat met conflicten en misdrijven. In heel Vlaanderen en Wallonië zetten bemiddelaars zich in om slachtoffers en verdachten/daders van misdrijven, met elkaar in communicatie te laten gaan over de feiten en de gevolgen. We bieden eveneens een forum voor herstelrecht en bemiddeling.

De bemiddelaars van Antwerpen en Mechelen zijn al een 6-tal jaren gehuisvest in de Alfred Coolsstraat 2 te 2020 Antwerpen.

Onze medehuurders zoeken in het najaar een andere locatie op en er komen dus vijf bureauruimtes vrij! Een aantal extra ruimtes gebruiken we gezamenlijk.

Beschrijving

Het hoekgebouw is goed gelegen.  Het ligt in de rustige tentoonstellingswijk en is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Je wagen kan je voor de deur parkeren.

Dankzij de vele ramen genieten we in elke ruimte van veel daglicht. Bij mooi weer is er mogelijkheid om in de voortuin te lunchen.
Het gebouw is professioneel ingericht en heeft toch een huiselijk karakter (parket vloer). Het biedt alle comfort: twee toiletten, een douche, een kelder, een keuken, vergader- en/of gespreksruimtes.

Met bijgevoegde foto’s krijgt u een beeld van de beschikbare bureauruimtes en de gedeelde ruimtes in het gebouw.

De 5 beschikbare kantoorruimtes bevinden zich op de bovenverdieping, waarvan er 2 kantoren voorzien zijn van airco. Ieder kantoor heeft een oppervlakte van +/- 10 à 16 m².

Financiële details

  • Huurprijs:                         €1050/maand
  • Vaste kosten:                    € 250/maand (Gas/elektriciteit/poetsen lokalen)
  • Beschikbaarheid:             oktober 2017

Contact

  • Nancy Van Eynde                         0494 71 28 14
  • Natalie Van Paesschen                0487 44 74 52

Foto’s: (staan onderin maar zijn enkel zichtbaar als je erop klikt.)

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts

Jaarverslag 2015

In het jaarverslag van 2015, het laatste vanuit Suggnomè vzw, stellen we u graag het...