Nieuws

OPGELET: VERLENGING TERMIJN VACATURE: Coördinator financieel-administratief beleid

print
Moderator Forum voor herstelrecht en bemiddeling vzw is op zoek naar een nieuwe coördinator bevoegd voor financiën en administratie.  Deze coördinator maakt deel uit van het coördinatieteam te Kessel-lo en heeft een halftijds (50%) contract van onbepaalde duur.

Als coördinator financieel en administratief beleid maak je deel uit van het coördinatieteam en ben je verantwoordelijk voor het financieel en administratief zakelijk beleid van de organisatie. Je werkt nauw samen met je 3 collega-coördinatoren, waarbij ieder eindverantwoordelijkheid draagt voor het eigen domein: Financiën-administratie, inhoudelijk beleid, personeelszaken en communicatie.

Moderator Forum voor herstelrecht en bemiddeling vzw (verder Moderator vzw) is een onafhankelijke en pluralistische vzw actief in Vlaanderen en Brussel-Hoofdstad die bemiddelt tussen slachtoffers en meerderjarige daders van misdrijven en hun (directe) omgeving. Moderator vzw gelooft in de kracht van dialoog tussen slachtoffers en daders, voert een intern beleid van inspraak-samenspraak-samenwerking en draagt de filosofie van het herstelrecht uit in de netwerking met organisaties en in het bredere maatschappelijk debat rond hoe we als samenleving best omgaan met conflicten en misdrijven.

Heb je interesse?  Ontdek dan snel de functieomschrijving en vacature onderin.  Solliciteren kan tot 19 APRIL 2020.

Is het zelf niet direct wat je zoekt, maar ken je iemand die hiervoor in aanmerking komt, aarzel dan zeker niet om de vacature verder te verspreiden.

Functieomschrijving: coördinator financiëel-administratief beleid

Vacature: vacature coördinator financieel-administratief beleid

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts