Nieuws

Jaarverslag 2017

print

Met fierheid presenteren we u vandaag ons JAARVERSLAG, versie 2017, in een nieuw kleedje.

Vanaf nu geen groot, dik boek waarin je wat verloren loopt, maar wel een fris jaarverslag dat opgedeeld is in drie bijzondere delen.

  1. Onze jaarverslagkrant ‘een blik op 2017’met artikels geschreven door onze medewerkers, vrijwilligers en samenwerkingspartners, die een blik werpen op verschillende nieuwe projecten waaraan we vorig jaar werkten, bijzondere samenwerkingen in het licht stelt, enkele getuigen aan het woord laat, innovatie op het vlak van methodiek beschrijft, een helder cijferoverzicht geeft en nog veel meer…
  2. Een nieuwigheid is onze jaarposter: in 1 oogopslag zicht op onze organisatie in 2017.  Op deze poster leggen we de link tussen inhoud en de belangrijkste cijfers.
  3. En tot slot, onze (provinciale) jaarfiches: de 5 provinciale bemiddelingsdiensten maakten elk een overzicht met focus op lokale cijfers, structureel werk en een blik vooruit op 2018.

Al deze documenten samen geven een mooi overzicht van waar Moderator voor staat.  Veel leesplezier!

Op simpel verzoek, zijn deze documenten in gedrukte versie te verkrijgen op ons secretariaat: info@moderator.be

Hang je dus graag onze poster in je wachtruimte of bureau, of heb je graag enkele krantjes om onder de collega’s te verdelen, twijfel dan niet…

 

 

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts