Nieuws

Suggnomè wordt Moderator

print
Suggnomè neemt na een sterke transitie een nieuwe start onder de transparante naam Moderator.

“De transitie vertaalt zich in een versterkte positionering van de  forum – en adviesfunctie, een verankering van de bemiddelingscapaciteiten én een nieuwe naam,” zegt woordvoerder Pieter Verbeeck. “De nieuwe naam voor de vzw verhaalt de functie van de bemiddelaar en is communicatiever en begrijpelijker dan de vorige. Moderator, of Suggnomè 2.0  zo je wil, zal op deze manier de toegankelijkheid, bekendheid en slagkracht van de organisatie vergroten.” Op 21 april volgt de officiële voorstelling van de vernieuwing van de organisatie.

2 Comments

 1. Artun

  Geachte Heer/mevrouw,
  In vorig jaar November ben ik in België staande aangehouden door de Politie.
  Toen ik op de motorfiets zat die ik ging kopen, om de motorfiets uit te testen. Ik had de motorfiets even gestart opgetrokken en geremd om de motor te testen en dit voor de woning van de verkoper.
  Echter op dat moment werd ik door de politie aangesproken dat ik niet op de motor mocht rijden zonder motorschoenen, motorjas en motorbroek en motorhelm.
  Omdat ik de motorfiets technisch heel kort voor de wonibg aan het nalopen was dacht ik dat het niet nodig was om alle spullen aan te trekken. Ik ben met de motorfiets niet echt gaan rijden. En omdat ik uit Nederland kom wist ik absoluut niet dat de motorkleding en motorschoenen in België verplicht waren. Behalve de motorhelm.
  Sowieso voor mijn eigenveiligheid als ik op de motorfiets rij maak ik altijd gebruik van al deze motorspullen. Maar nu was ik geen motorfiets aan het rijden. Ik was voor de woning van de verkoper de motorfiets technisch aan het nalopen voordat ik het zou kopen.
  Ik heb toen dit ook aan de politieagenten verteld. En ik dacht dat ik slechts een waarschuwing gekregen had.
  En verder heb ik geen bekeuring of een bon gehad.
  Vervolgens ontving ik , bijna een jaar later ineens een aangetekende dagvaaring.
  Mijn adres en naam was niet juist opgeschreven daarom twijfelde ik in de eerste instantie of de brief echt voor mij bedoeld was.
  De zitting is op 15 november aanstaande.
  Mijn vraag is; kunt u mij hierbij helpen en wat zou de kosten zijn.
  Met vriendelijke groet,
  Art Marli

  1. pieter verbeeck

   Beste, ik heb begrepen dat u hier rond ook al contact had via mail en dat men u via deze weg al doorverwezen heeft. Klopt dat?
   Vriendelijke groet,
   Pieter

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts

Vacature bemiddelaar

Heb jij zin om onze ambitie mee waar te maken? Zie je jezelf aan het werk in...