Nieuws

Vacature projectmedewerker Leuven Restorative City

print
Voor de snelle beslissers!

Voor het actie-onderzoeksproject ‘Leuven Restorative City’ zijn een aantal Leuvense partners, (waaronder Moderator) op zoek naar een projectmedewerker (80%) voor de periode 1.02.-31.12.2019. Het betreft de verderzetting van een project dat vorig jaar werd opgestart en dat een breed samenwerkingsverband bevat tussen een aantal Leuvense organisaties en diensten die zich allen engageren voor het helpen ontwikkelen en implementeren van de principes van een ‘verbindende’ stad in het omgaan met conflicten, vormen van onrecht en dreigende polarisering.

Vacature Leuven Restorative City

2 Comments

 1. Kelly Maes

  Beste,
  Ik ben erkend bemiddelaar in sociale zaken en momenteel nog zelfstandige in bijberoep. Ik sta op het kruispunt om te ‘springen’ naar zelfstandige in hoofdberoep of om me te engageren voor een nieuwe functie in loondienst met als rode draad ‘het verbinden en versterken van menselijk kapitaal’. De vacature voor projectmedewerker prikkelt mijn interesse om te kijken of ik hierin met passie voor de stad Leuven iets kan betekenen! Ik hoor graag van jullie voor een verdere kennismaking.

  1. pieter verbeeck

   Beste Kelly,
   Bedankt voor je reactie. Aangezien de vacature uitgaat van het Leuvens Instituut voor Criminologie, mag je je interesse kenbaar maken aan professor Ivo Aertsen. Je kan hem bereiken via: (ivo.aertsen@kuleuven.be) of (016/325302 of 0479585941).
   Vriendelijke groet,
   Pieter Verbeeck

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts