Nieuws

Vacature coördinator Democratische Dialoogtafels (Leuven Restorative City)

print

Dit project, betoelaagd door de stad Leuven in het kader van het Plan Samenleven van de Vlaamse Overheid, loopt tot 31 december 2025. De coördinator voor het project ‘Democratische dialoogtafels’ wordt aangesteld voor het kalenderjaar 2024, met mogelijke verlenging voor het hele kalenderjaar 2025.


Voor de achtergronden, doelstellingen en voorgestane structuur voor het project verwijzen we naar de conceptnota ‘Democratische dialoogtafels’ (zie onderin). De taken van de coördinator passen binnen het daar voorgestelde concept, wetende dat het concept van democratische dialoogtafels ‘al doende’ zal evolueren.


Voor dit project zoekt Leuven Restorative City (LRC) een gedreven coördinator (M/V), die gedurende één (liefst twee) jaar de uitvoering van het project daadwerkelijk zal ondersteunen. Hiertoe zal de coördinator kunnen terugvallen op continue samenwerking met de LRC-netwerkcoördinator (Elli Gilbert) en de werkgroep ‘Dialoogtafels’, waarin vertegenwoordigers van uiteenlopende maatschappelijke sectoren hun bijdrage leveren.

Meer info:

Vacature (Solliciteren ten laatste tegen 22 april 2024!)

Conceptnota Democratische Dialoogtafels

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts