Nieuws

Warmste week – Music for Life

print

14947582_1114465195276089_4103963581472315542_n

Waarom is dit mij overkomen?
Wie is die ander en hoe denkt deze nu over mij?
Ik wil enkel een schadevergoeding regelen!
Heeft bemiddeling een impact op het strafdossier?
Ik wil contact maar weet niet hoe eraan te beginnen…

Moderator helpt slachtoffer en dader om het gesprek aan te gaan over feiten, achtergronden, betekenis en gevolgen van een misdrijf. Zodat vragen een antwoord krijgen en ieder het gebeurde een plaats kan geven in het verdere leven. Daarnaast probeert Moderator via haar Forum samen met het brede publiek na te denken en te spreken over een menswaardige maatschappelijke reactie op criminaliteit.

Moderator forum voor herstelrecht en bemiddeling is ook dit jaar één van de organisaties, die meedingt naar uw steun, uw actie.

Concreet kan je ons op twee manieren steunen:

  1. ofwel via een actie voor Music for Life
  2. ofwel via een fiscaal aftrekbare gift aan onze organisatie

Concreet willen we de opbrengst van de Music for Life acties dit jaar, integraal gebruiken voor het maken van een mooi ogend filmpje om onze werking nog beter bekend te maken bij het brede publiek.  We hopen op die manier nog beter alle mensen te kunnen bereiken en helpen, die nood hebben aan onze ondersteuning.  Om dit te realiseren zijn we op zoek naar 5000 euro. Je kan ons dus steunen door een actie op te zetten in het kader van de warmste week van Studio Brussel.  Meer info hierover vind je hier: dewarmsteweek.stubru.be/goededoelen/moderator-forum-voor-herstelrecht-en-bemiddeling

125 x 40 euro

Daarnaast kan je ook, los van een eventuele Music for Life-actie, een  gift overmaken op onze rekening: BE 40 7360 0010 6663 met vermelding: ‘Moderator gift film’ (Voor een gift van 40 euro of meer (op jaarbasis), rechtstreeks aan onze organisatie, ontvang je van ons een fiscaal attest.)

Bedankt om bij te dragen aan een betere, warmere samenleving, waarin mensen kansen krijgen om actief deel te nemen.

 

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts