Nieuws

Toespraak Rik Torfs (rector KU Leuven)

print
“Herstel, hoewel zelden volledig mogelijk, is beter dan wraak. Een fout, ook een ernstige, hoeft niet altijd het einde van iemands carrière te betekenen. Daar zijn niet enkel morele, maar ook praktische argumenten voor. Als iemand geen fouten meer mag maken, rest hem enkel ze te verzwijgen. Hoe genadelozer de moraal, hoe groter de hypocrisie. ”

Het is een fragment uit de toespraak van Rik Torfs n.a.v. de start van het nieuwe academiejaar 2016-2017. U kan de volledige toespraak hier terugvinden.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts

Slachtofferzorg.be

Slachtoffers van een misdrijf, na- en naastbestaanden kunnen voortaan terecht op...
Op de website van Moderator vzw worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt (in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming). Indien u kiest om niet gevolgd te worden op deze website, wordt er een cookie bewaard in uw browser om uw keuze te onthouden gedurende 1 jaar. Ik ga akkoord, Ik wil niet gevolgd worden
909